Garpa

Duitse degelijkheid, comfort en kwaliteit in 1!

Garpa tuinmeubelen is geïnspireerd door de grote Country Garden Traditie. Garpa is in 1979 geïntroduceerd als de eerste collectie van hoge kwaliteit teak meubelen aan Duitse tuinen. Het begon allemaal met de teakhouten bank ‘Rothesay’ die tot op de dag van vandaag nog verkocht wordt.

Van de particuliere passie voor de tuin en het verlangen naar de hoogste kwaliteit, ontstond een idee en een bedrijf. Zo langzamerhand werd de collectie steeds meer bekend en meer gewild. In Duitsland is de naam Garpa een synoniem voor duurzame en tijdloze meubelen.

Naarmate de belangstelling voor hoogwaardige meubels groeide, groeide het bedrijf en natuurlijk de collectie. Vandaag de catalogus staat voor een hele reeks van meubilair ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers en fabrikanten, en uitsluitend door Garpa verkocht.

De geest van de grote tuin traditie is voortdurend in ontwikkeling binnen de collectie. Nieuwe materialen worden geïntegreerd in de klassiekers. Materialen zoals aluminium, roestvrij staal en een weerbestendig synthetisch vezel, zijn  materialen die interessante mogelijkheden bieden in de ontwikkeling van nieuwe lijnen.

Vandaag is het bedrijf  in de tweede generatie met als directeur Katja Holert, die deelt met haar vader dezelfde passie voor het leven in de open lucht en het verlangen naar de producten van uitstekende kwaliteit. De Garpa collectie wordt in Nederland via Van Valderen verkocht.

Gloster
garpalogo

Collectie

(U dient er rekening mee te houden dat wij niet het volledige assortiment in onze showroom hebben staan)

Onze merken

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info[at]vanvalderen.nl

 

MAGAZIJN/AFHALEN

Hees 4
5521 NV EERSEL
Nederland

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag tot vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

 

Betalen2

ONS VOLGEN? LEUK...

Protense webdesign

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info@vanvalderen.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag tot vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

 

Pinnen ja graag_valderen

Protense webdesign

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur


SLUIT
CLOSE