Oasiq

Uw buitenmoment heerlijk en ontspannen met de luxe Oasiq meubelen.

De collecties zijn 100 procent weerbestendig, gemaakt van duurzame materialen en hebben een zowel transparante als luchtige uitstraling, met details die subtiel refereren aan de jaren vijftig.

OASIQ is sinds 2008 opgericht in New York en een nieuw merk in Europa. Het moederbedrijf in Azië is al tientallen jaren één van de grootste spelers wereldwijd in het ontwikkelen en leveren van zeer hoogwaardige buitenmeubelen. Kwaliteit, vakmanschap en aandacht voor detail komen terug in luxe buitenmeubels.

Aluminium stoelen, fauteuils en tafels uit de brede Corail collectie zijn goed betaalbaar, zeer licht, stevig en stapelbaar. Hoogst praktisch is het sleufje in het zitgedeelte van de stoel, waar de knoop van het zitkussen zeer makkelijk aan is te bevestigen.

Vlechtwerk stoelen van Sandur maken grote indruk met hun lichtvoetige uitstraling. Ze zijn gevlochten van een bijzonder soort textiel, dat zeer kleurecht is, rvs frames zijn prachtig minimalistisch, zeer elegant en enorm stevig. Eveneens transparant vormgegeven zijn de vlechtwerk meubels in de Yland loungeserie. Bijzondere feature is hun modulaire flexibiliteit; u kunt de losse elementen zelf samenstellen tot uw meest comfortabele droomopstelling.

OASIQ tuinmeubelen heeft een enorme passie voor de natuur en het buitenleven, dat zit in het DNA. OASIQ willen mensen van dat buitenleven laten genieten en hen in contact brengen met de natuur. Met de collecties buitenmeubels van OASIQ wordt uw tuin, vlonder of (dak)terras omgetoverd tot een oase van rust.

Gloster
Oasiq Skagen eetfaleset
coco white 1
oasiq lounge 2017

Oasiq dealers

Op zoek naar een nieuw tuinmeubelmerk, onderscheidend, uniek en van deze tijd?

Dealers gezocht! Sinds 2013 heeft van Valderen Casual Living het nieuwe merk OASIQ in de collectie. Deze collectie is uniek en onderscheidend in de markt. De van duurzame materialen gemaakte tuinmeubelen zijn dan ook zeer geschikt voor opname in uw collectie. Op deze site kunt u een uitgebreid overzicht vinden van alle mogelijkheden, combinaties en kleuren waaruit deze collectie is samengesteld.

Indien u op zoek bent naar nieuwe uitdagende collectie in uw showroom dan zal OASIQ zeker nieuwe bezoekers trekken. OASIQ zal komende jaren investeren in het merk en uitbreiding van de collectie. Voor de gehele marketing is een duidelijk visie en planning gemaakt. Via internet, kranten, beurzen nationaal en internationaal zal OASIQ worden gepresenteerd. Door intensief OASIQ te presenteren zal consumenten vraag ontstaan. Stap dus vandaag nog in en presenteer deze unieke (betaalbare) collectie in uw showroom. Vanuit het magazijn in Belgie zal levering binnen enkele dagen mogelijk zijn. Neem voor meer informatie contact op met onze Agent van de OASIQ collectie, de heer B. van Valderen.

Indien u een impressie van de OASIQ collectie wilt zien kom dan langs in onze showroom in Eersel.

Oasiq collectie

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info[at]vanvalderen.nl

 

MAGAZIJN/AFHALEN

Hees 4
5521 NV EERSEL
Nederland

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: 10.00 tot 17.30
Donderdag: 10.00 tot 17.30
Vrijdag: 10.00 tot 17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

Betalen2

ONS VOLGEN? LEUK...

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info@vanvalderen.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag tot vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

 

Pinnen ja graag_valderen

Protense webdesign

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur


SLUIT
CLOSE