Buitenverwarming

Verleng uw avonden met buitenverwarming!

Heatsail – Dome®

Dome® is een outdoor designverlichting met verwarmingselement voor uw tuin of terras.

Met een simpele druk op de knop zorgt de Dome® voor een aangenaam licht en/of een heerlijke warmte dankzij de onzichtbare infraroodstralen, vergelijkbaar met het tintelende gevoel van zonnestralen op uw huid.

U kunt de Dome® aansturen via een centrale bediening of via een RF-afstandsbediening.

De Dome® is beschikbaar in alle RAL-kleuren en te verkrijgen als staanlamp of pendelend armatuur.

Een 100% Belgisch product met een tijdloze vormgeving, state-of-the-art en zo goed als onderhoudsvrij. Dome by Heatsail, een stijlvolle combinatie van een lamp en geavanceerde ‘ver- infrarood’ straler.

Heatstrip

Heatstrip heeft een lange succesvolle historie opgebouwd op het gebied van terrasverwarming. Sinds 1976 staat Heatstrip bekend als een van de grootste gasgrill en terrasverwarming fabrikanten ter wereld en is een erkend leverancier van diverse terrasverwarming.

U kent het vast, na een mooie zomerdag tot laat in de avond buiten zitten eten, loungen of relaxen met vrienden. Toch  heeft u rond 21:00 uur last van de avonddauw en krijgt u een koude rilling over uw rug. De terrasverwarming van Heatstrip heeft een passende oplossing hiervoor die met een prima design aan uw muur, overkapping of in uw serre kan worden geplaatst. Heatstrip is hoogwaardig in kwaliteit. Voor de terrasverwarming kennen we twee verschillende soorten van verwarming, infrarood verwarming en gasverwarming. Met deze buitenverwarmingen verlengt u het buiten genieten op de zo fijne zomeravonden. Tegenwoordig past het design van buitenverwarmingen goed bij iedere woonomgeving en tuin. Het is raadzaam om u vooraf goed te laten informeren over de mogelijkheden en soorten verwarming, u kunt dan altijd de nodige voorbereidingen treffen.

Buitenhaard Garpa

De haard is uitgerust met een RVS aslade en een opslag voor hout. Rubberen rollers en een thermisch geïsoleerde rail op zijn rug zorgen ervoor dat de tuinhaard makkelijk te verplaatsen is. Een accessoires van de haard is een draaibaar en in hoogte verstelbare grillrooster van roestvrij staal.

De haard bevat een vonkenvanger bovenaan de brede uitlaatpijp, die betrouwbaar beschermt tegen vonken en regen tegenhoudt. De haard kan eventueel afgesloten worden met een deur.

De tuinhaard heeft een hoogte van 2,25 m en een diameter van 70 cm, hij weegt 75 kg.

Aangezien de inwendige bekleding  bestand is tegen weersinvloeden en warmte, moet deze toch  vervangen worden na een bepaalde periode.

heatsail1
Grandhall heatstrip
Garpa-buitenhaard

Kies de juiste buitenverwarming

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Om onze zomeravonden zo aangenaam mogelijk te maken creëren wij allerlei ruimtes in de tuin die hieraan kunnen bijdragen. Zoals bijvoorbeeld een terras met overkapping, een tuinkamer of een serre. Toch zijn er periodes in het jaar dat het te koud zal zijn om buiten te kunnen zitten. Gelukkig zijn er producten op de markt die u avond kunnen verlengen door een aangename warmte. Deze aanbieders bieden verschillende soorten producten aan die allen een verschillende vorm van warmte afgeven.

  • Infrarood warmtestraler – een rood opgloeiende warmtelamp, leverbaar in diversen afmetingen en wattage. Verwarmt snel iedere buitenruimte, eventueel met afstandbediening leverbaar.
  • Straalverwarming – kleurloze verwarming, werkt ook als een verwarming, zal de ruimte geleidelijk verwarmen. Leverbaar in diverse lengte en wattage voor de verschillende ruimtes.
  • Hangend, vrijstaand – De hangende verwamingslampen zijn toepasbaar als hangend of ingebouwd in uw plafond. De Dome® is een vrijstaande infraroodlamp met een verrijdbare verzwaarde voet. De Dome® is eveneens als hangend model leverbaar.
  • Accessoires – De verwamingslampen zijn leverbaar met ingebouwde verlichting, radio of een afstandbediening voor het aan/uit schakelen.

Onze producten

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info[at]vanvalderen.nl

 

MAGAZIJN/AFHALEN

Hees 4
5521 NV EERSEL
Nederland

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag tot vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

 

Betalen2

ONS VOLGEN? LEUK...

Protense webdesign

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info@vanvalderen.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag tot vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

 

Pinnen ja graag_valderen

Protense webdesign

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur


SLUIT
CLOSE