Bezorging en montage

U heeft een goede keuze gemaakt door bij Van Valderen een aankoop te doen van tuinmeubelen,  accessoires of  een parasol. Wij leveren uw bestelling boven € 1.000,- GRATIS bij u thuis in Nederland*. Onze algemene voorwaarden gaan altijd voor op de hier genoteerde informatie.

Montage:
Alle meubelen, parasols en accessoires worden gemonteerd en zonder verpakking bij u geleverd. Wij controleren alle producten op volledigheid, schades en werking. Mocht u toch iets ontdekken aan de door ons geleverde producten, meld dit dan binnen 24 uur na levering, eventueel met foto van de schade of het probleem.

Bezorging, levering:
Alle bestellingen worden door eigen of externe vervoerder gedaan. Onze bezorging is altijd inclusief plaatsing in de tuin en afvoeren van verpakkingsmateriaal. Wij nemen geen oude meubelen mee retour en doen ook geen aanpassingen aan terras of accessoires op het terras. U dient er zelf voor te zorgen dat de locatie en de weg ernaartoe vrij is van obstakels. Onze leveringen zijn uitsluitend op afspraak, wij of onze vervoerder zullen u daarom minimaal 48 uur vooraf bellen voor het maken van een afspraak.

*Met uitzondering van de waddeneilanden

Bezorging van Valderen

Veelgestelde vragen

Ik ben geïnteresseerd in een product, ik zie het echter niet op jullie site?

Heeft U een bepaald product van een ander merk in gedachte, neemt u dan even contact met ons op. Waarschijnlijk is het product wat u zoekt leverbaar binnen onze collectie.

Bekijk collectie

Wanneer betaal ik de bestelde goederen?

U betaalt voor of bij levering contant of per pinautomaat. Bij grotere bestellingen of speciaal voor u bestelde artikelen kunnen wij om een aanbetaling vragen. Voor bestellingen onder € 1000,00 of die via postorder worden verzonden vindt levering plaats na ontvangst van uw betaling.

 

Wat is de levertijd?

Op de orderbevestiging vindt u de datum waarop u de goederen kunt verwachten. Mocht deze leverdatum om wat voor reden dan ook niet haalbaar zijn, dan berichten wij u tijdig over de nieuwe afleverdatum. Houd u altijd rekening van een minimale levertijd van 2 tot 6 weken.

 

Geven jullie ook garantie?

Al onze tuinmeubelen en parasols zijn van A-merken. Op deze producten wordt door de leverancier/fabrikant garantie gegeven. Dit geldt voor materiaal en constructie bij normaal gebruik onder normale omstandigheden. Dat deel of product dat vervangen dient te worden valt onder de garantie en zal in overleg met onze leverancier/fabrikant vervangen worden. U kunt hier uw verzoek indienen tot reparatie, garantie.

 

Kan ik de meubels en parasols ergens bekijken?

Ja, een uitgebreide selectie van de collectie vindt u in onze winkel in Eersel (NB). De openingstijden zijn:

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

Uiteraard is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen. (of wij bij u)

Let op: Niet alle producten op onze website hebben wij in onze showroom, informeer telefonische hierover via 085-1110301.

 

Bezorgen of verzenden jullie ook?

Bezorgen:

Wij bezorgen binnen Nederland en Belgie met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor bestellingen onder € 1000,- kunnen vrachtkosten berekend worden. Deze zijn op de orderbevestiging vermeld. U kunt de meubels of parasols ook altijd zelf ophalen in onze magazijn te Eersel (op afspraak). Levering buiten Nederland en Belgie is eveneens mogelijk. Hiervoor gelden andere voorwaarden. Wij zullen wij u vooraf een offerte doen toekomen.

Verzending:

Wij verzenden binnen Nederland en Belgie. Per pakket worden verzendkosten a`€ 12,50 berekend. Indien levering op pallet of met koerier zullen de kosten op uw orderbevestiging vermeld staan.

Heeft u ook leveringsvoorwaarden?

Wij hebben leveringsvoorwaarden beschikbaar. Lees hier onze online algemene leveringsvoorwaarden.

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info[at]vanvalderen.nl

 

MAGAZIJN/AFHALEN

Hees 4
5521 NV EERSEL
Nederland

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: 10.00 tot 17.30
Donderdag: 10.00 tot 17.30
Vrijdag: 10.00 tot 17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

Betalen2

ONS VOLGEN? LEUK...

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info@vanvalderen.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag tot vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

 

Pinnen ja graag_valderen

Protense webdesign

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur


SLUIT
CLOSE