Tuinmeubelen

Het adres voor hoogwaardige tuinmeubelen van internationale top merken.

Comfort voor buiten!

Tuinmeubelen zijn een toevoeging geworden van ons leefcomfort. Het is belangrijk dat zowel binnen als buiten onze leefomgeving prettig en comfortabel is. Om een comfortabel buitenleven te beleven koop je goede en mooie tuinmeubelen. Van Valderen is gespecialiseerd in de volgende merken tuinmeubelen Triconfort, Kettal, Gloster, Royal Botania, Barlow Tyrie en Oasiq zitten in de standaard collectie van van Valderen.

Laat ons u helpen!

Aankoop van tuinmeubelen doe je niet zomaar. Het is een investering voor meerdere jaren die in allerlei omstandigheden de kwaliteit moet behouden. Onze medewerkers kunnen u goed adviseren over welke materialen of soort tuinmeubelen u het beste kunt aanschaffen. Indien gewenst kunnen wij ook een afspraak maken op locatie om vervolgens u een passend voorstel te doen.

Ninix Lounge 01
Dedon Tibbo lounge

Het juiste adres voor uw tuinmeubelen!

Wij weten zeker dat onze kwaliteit u gaat verrassen!

Van Valderen staat voor kwaliteit van de merken tuinmeubelen welke in de collectie zijn opgenomen. De grote diversiteit aan verschillende materialen, modellen en soorten tuinmeubelen zorgt ervoor dat wij u altijd een passend voorstel kunnen doen. In sommige gevallen is maatwerk mogelijk. Om een goede invulling te geven aan uw tuin kunt u natuurlijk met uw hovenier, tuinarchitect onze showroom bezoeken, wij laten u graag met onderstaande merken kennismaken.

  • Oasiq – Oasiq is sterk geïnspireerd door de natuur en wordt minutieus ontworpen om iedereen optimaal te laten genieten. De functioneel en origineel ontworpen meubels dragen kwaliteit zeer hoog in het vaandel.
  • Dedon – Dedon is de absolute top op het gebied van vlechtwerk meubilair voor tuin, terras en balkon! Sinds meerdere jaren zijn naast vlechtwerk meubelen ook collecties in teakhout en aluminium toegevoegd aan het programma. Uiteraard van een vergelijkbare kwaliteit.
  • Royal Botania In harmonie ontworpen collecties van de verschillende meubelen die het buitenleven uiterst aangenaam maken. De missie is het samenvoegen van uitstekende kwaliteit met verfrissende nieuwe ontwerpen.
  • Gloster – Gloster is in 1981 begonnen als een relatief kleine Engelse fabrikant van teakhouten tuinmeubels. Sinds 1992 worden de tuinmeubels in een eigen fabriek in Indonesië geproduceerd en heeft het een internationaal verkoopnetwerk.
  • Vincent SheppardVincent Sheppard is een fabrikant die vooral bekend is van zijn Loom meubels. Die zijn alleen voor binnen. Daarnaast heeft men een outdoor collectie (Vincent’s Garden).
  • Barlow Tyrie – Barlow Tyrie tuinmeubelen is een van de oudste fabrikanten van teakhouten tuinmeubelen. Het teakhout wat verwerkt wordt in de tuinmeubelen is afkomstig van duurzaam beheerde plantages.
  • Garpa Garpa tuinmeubelen is geïnspireerd door de grote Country Garden Traditie. Heinz Holert introduceerd in 1979 als eerste een collectie van hoge kwaliteit teak meubelen aan Duitse tuinen.
  • Triconfort – Het spaanse Triconfort (hedendaags van Kettal) heeft liefde voor details, passie voor creativiteit van een ideaal tuinmeubel met een levenslange kwaliteit. Sinds 1950 ontwikkelt triconfort meubelen.
  • KettalKettal tuinmeubelen is een Spaanse fabrikant. De Spaanse invloeden zijn duidelijk terug te zien in het design. De mediterrane sfeer van de tuinmeubelen is een waar genot in elke tuin.
  • Traditional Teak – Traditional Teak, is een nieuw Nederlands label maar geproduceerd door mensen met jarenlange ervaring in de productie van teakhouten tuinmeubelen.
Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info[at]vanvalderen.nl

 

MAGAZIJN/AFHALEN

Hees 4
5521 NV EERSEL
Nederland

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: 10.00 tot 17.30
Donderdag: 10.00 tot 17.30
Vrijdag: 10.00 tot 17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

Betalen2

ONS VOLGEN? LEUK...

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info@vanvalderen.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag tot vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

 

Pinnen ja graag_valderen

Protense webdesign

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur


SLUIT
CLOSE