Parasols

Parasols voor optimale schaduw in uw tuin!

Wij hebben tegenwoordig allemaal een druk leven en willen in onze vrije tijd daarom genieten! Om hier zo’n goed mogelijk invulling aan te geven is het belangrijk om het leefcomfort te vergroten en een prettige onderhoudsvriendelijke leefomgeving te creëren. In deze leefomgeving hoort een mooie inrichting van huis en tuin. In de tuin kunnen we vele uren genieten van alles wat daar groeit en bloeit, van de zon en de frisse lucht.
Wanneer u echter langdurig in de zon zit, kan dit schadelijk zijn voor uw huid. Om deze reden is er tegenwoordig een grote keuze aan parasols in verschillende kleuren, materialen en vormen. Uiteraard kennen we ook verschillende kwaliteiten allemaal met hun eigen prijsklasse.

Merken en type

Van Valderen Casual Living biedt een breed assortiment parasols in diverse materialen, formaten en uitvoeringen. Dat kan met een midden mast van hout of aluminium maar ook in een zwevende uitvoering zijn. Ieder merk heeft een collectie voor verschillende doelgroepen. De merken Glatz en Tuuci zijn gespecialiseerd in consumenten en professionele parasols en zijn fabrikanten van enkel parasols. Royal Botania, Barlow Tyrie en Garpa zijn meer gespecialiseerd in parasols voor consumenten en hebben daarnaast een groot assortiment tuinmeubels.

Glatz

Glatz is een van Europa’s grootste parasolen producenten. Hun parasols worden wereldwijd verkocht. De Glatz parasol staat bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Glatz heeft hun collectie opgedeeld in een Easy, Individual, en Professional collectie. Het verschil in deze collecties is op het eerste oog niet zichtbaar, maar niets is minder waar. Een groot verschil zit vaak in de dikte (kwaliteit en type stof) van het doek, sterkte van het frame en wijze van openen van de parasol. Glatz heeft zijn stoffen opgedeeld in de kwaliteiten 2-4-5 waarvan 2 de lichtste variant is. Deze zal ook alleen toepasbaar zijn op de goedkopere modellen parasols. Indien u besluit een parasol te kopen van het merk Glatz dan maakt u op basis van uw ruimte, budget en gebruiksvriendelijkheid een keuze voor welke collectie uw voorkeur uit gaat. Indien u deze keuze niet zelf kunt maken, willen wij u hier graag in adviseren.

Tuuci

Tuuci is een Amerikaans bedrijf wat zijn oorsprong kent in de jachtbouw. De eerste parasols werden dan ook gemaakt als bescherming tegen de felle zon achter op een jacht in Miami, Florida. Nu, jaren later, is Tuuci wereldwijd een leverancier van exclusieve parasols voor zowel de particuliere als professionele markt. De collectie van Tuuci is zeer onderscheidend van alle andere leveranciers. De fraaie vormen, aluminium frames en topkwaliteit Sunbrella doek is een echte aanrader als je een unieke parasol zoekt. Tuuci heeft een uitgebreide collectie met veel aparte modellen maar uiteraard kunt u hier ook de traditionele ronde, vierkante of rechthoekig parasols kopen met bijpassende hoes en voet. Van Valderen adviseert u graag over de mogelijkheden van een Tuuci parasol.

sombrano
Glatz Sunwing
tuuci plantation max zero horizon cantilever
ocean master manta

Uitgebreide keuze parasols!

Altijd de juiste parasol voor uw schaduwplek!

U bent op zoek naar een parasol? U heeft nu het adres gevonden voor hoogwaardige parasols van nationale en internationale top merken. Een parasol is een toevoeging geworden van onze leefomgeving. We vinden het belangrijk dat zowel binnen als buiten onze leefomgeving prettig en comfortabel is. Het is belangrijk een goede kwaliteit parasol te kopen die bestand is teven alle weersinvloeden. Van Valderen is gespecialiseerd en biedt hoogwaardige kwaliteit met een goede constructie.

  • Glatzis een van Europa’s grootste producent van parasols! Hun parasols worden wereldwijd verkocht. Glatz staat bekend om zijn brede assortiment van “zwevende” parasols. Een innovatie die al in de jaren zeventig van de vorige eeuw door Glatz is ingezet. Er is een zeer uitgebreide keuze van kleuren en kwaliteiten doek.
  • Tuuci   is een Amerikaans bedrijf wat zijn oorsprong kent uit de zeilsport. De stap naar schaduw parasol was vanuit deze basis nog niet zo`n slechte gedachten. Nu, jaren later is Tuuci wereldwijd een leverancier van exclusieve parasols voor particulieren tuinen maar ook voor restaurants en hotels.
  • Royal Botania* –  Belgische leverancier van tuinmeubelen die ook een ruime keuze in parasols heeft gemaakt van teak, RVS of aluminium of een combinatie hiervan. De collectie bevat vele formaten en kleuren en zijn veelal op voorraad.
  • Barlow Tyrie* – is een Engelse leverancier van hoogwaardige tuinmeubelen. Daarnaast hebben zij ook een serie aan parasols met houten en aluminium staanders. Doeken zijn leverbaar in enkele kleuren.
  • Garpa* – is een Duitse leverancier van top kwaliteit producten voor in en rond de tuin. Naast meubels is er ook een breed assortiment parasols in de materialen (eucalyptus) hout en aluminium in het programma. Natuurlijk met bijbehorende voeten en hoezen.* Zijn niet in showroom aanwezig.

Parasols

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info[at]vanvalderen.nl

 

MAGAZIJN/AFHALEN

Hees 4
5521 NV EERSEL
Nederland

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: 10.00 tot 17.30
Donderdag: 10.00 tot 17.30
Vrijdag: 10.00 tot 17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

Betalen2

ONS VOLGEN? LEUK...

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info@vanvalderen.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag tot vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

 

Pinnen ja graag_valderen

Protense webdesign

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur


SLUIT
CLOSE