Accessoires

Eigentijdse accessoires voor interieur en tuin!

In onze showroom verkopen wij tal van accessoires voor interieur en tuin van hoogwaardige kwaliteit. Onze accessoires stralen exclusiviteit uit en zijn praktisch en duurzaam ontwikkeld. Met accessoires kunnen wij uw interieur en tuin meer sfeer geven, wat zal bijdragen aan een prettige leefomgeving of uw unieke buitenmoment.

Dutchdeluxes

DutchDeluxes is een Nederlands merk dat bijzondere en unieke producten op de markt brengt, die origineel, kwalitatief en luxe van aard zijn. DutchDeluxes is een must have voor een ieder die van genieten en stijl houdt. In het assortiment van Dutchdeluxes zitten broodplanken, serveerplateau`s, lederen schorten, oven handschoenen, placemats, onderzetters. Alle producten zijn leverbaar in diverse kleuren en maatvoeringen.

RiZZ deurmatten

RiZZ heeft een ongekende afname van vuil inloop. Een doordachte vormgeving die functionaliteit en esthetiek combineert. Bijna geen onderhoud nodig dankzij het open borstelprofiel en een verzorgde entree die opvallend onopvallend is. Kwaliteit en duurzaamheid komt door het gebruik van alleen de beste materialen en de al 7 decennia lange ervaring in borsteltechniek. Een RiZZ deurmat scheelt 80 procent aan vuil inloop.

All weather kussen

Uw tuinmeubelen voorzien van comfortabele losse kussens met outdoor kwaliteit? Deze kunnen wij leveren in diverse verschillende maten, kleuren en kwaliteiten. Door de speciale groot mazige vulling van all weather kussens loopt het water er doorheen en zijn ze snel weer droog. U hoeft dus niet elke keer als u thuis weggaat uw kussens uit uw set te halen. Een onverwachte regenbui is geen enkel probleem. All weather kussens  zijn praktisch en uw set ziet er mooi uit, bovendien kunt u bijna het hele jaar door genieten van uw tuinkussens.

Herrenhaus kussenkisten

Met een Herrenhaus kussenkist hoeft u niet meer met de kussens heen en weer te slepen. Ze hebben een fraai design, goede kwaliteit aan materialen en leverbaar in diverse afmetingen. De buitenkisten en kasten van Herrenhaus zijn geschikt voor allerlei toepassingen.

De Herrenhaus kist is leverbaar in iedere gewenste kleur, passend bij uw meubels. De Herrenhaus kist heeft een constructie die ook bij een zware regenbui geen water doorlaat. Luchtsleuven zorgen ervoor dat er voldoende zuurstof in de kist komt zodat uw kussens niet verstikken.

Serax serviezen

De serax serviezen met hun vernieuwde stijlen en materialen vormen een uniek en gediversifieerd assortiment. De creaties zijn van nationale en internationale ontwerpers. De serviezen van Serax in combinatie met andere mooie accessoires maken uw gedekte tafel een feest voor  het oog.

Dutch-Deluxes-snijplanken
rizz deurmat teak
Royal botania kussen
herrenhaus kussenkist
serax sfeerfoto
Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info[at]vanvalderen.nl

 

MAGAZIJN/AFHALEN

Hees 4
5521 NV EERSEL
Nederland

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: 10.00 tot 17.30
Donderdag: 10.00 tot 17.30
Vrijdag: 10.00 tot 17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

Betalen2

ONS VOLGEN? LEUK...

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info@vanvalderen.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag tot vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

 

Pinnen ja graag_valderen

Protense webdesign

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur


SLUIT
CLOSE