Kettal

Het beste comfort in een mix met perfect design

Kettal is afgeleid van een uitspraak in Spaanse taal ‘que tal’, wat ‘hoe gaat het’ betekent. Het doel van Kettal is om ervoor te zorgen dat iedere tevreden klant op deze vraag kan antwoorden dat het uiterst goed met hem of haar gaat. Sinds het begin in 1964 is Kettal al een bedrijf met een internationale naam op het gebied van design en innovatie in de tuinmeubelmarkt.
Dit Spaanse bedrijf voor tuinmeubelen is trots op haar Spaanse afkomst. De Spaanse invloeden zijn duidelijk terug te vinden in de prachtige designs van Kettal. De tuinmeubelen creëren een mediterrane sfeer, waardoor het zal lijken alsof u op vakantie bent in uw eigen tuin. Ultieme ontspanning zal een reactie zijn op de prachtige, rustgevende designs. Door de grote hoeveelheid aan kleuren in verschillende materialen en stoffen kunt u verschillende collecties van Kettal zonder moeite met elkaar combineren. Met Kettal kunt u een geheel eigen collectie samenstellen naar uw persoonlijke smaak.

Kettal’s raison d’être

Kettal wil ideale producten aan haar klanten afleveren, zodat zij tevreden en optimaal van hun nieuwe Kettal tuinmeubelen zullen genieten. Iedere tuin zal met Kettal meubelen omgetoverd worden tot een waar paradijs. De raison d’être, de bestaansreden, van Kettal bestaan uit het creëren van tijdloze, functionele en expressieve meubels die een hedendaagse cultuur vertegenwoordigen en oplossingen bieden aan nieuwe behoeften van het moderne leven. Kettal vertegenwoordigt deze bestaansreden met een mix van creativiteit, aanpassingsmogelijkheden, innovatie en een moderne productie van tuinmeubelen. Kettal ontwikkelt haar producten specifiek voor elk project en zo worden er bij ieder nieuw project andere designers ingeschakeld om zo het aanbod aan tuinmeubelen zo divers mogelijk te maken.

Designers van Kettal

Tegenwoordig werkt Kettal met de belangrijkste namen in de internationale design wereld zoals Rodoldo Dordoni, Hella Jongerius, Patricia Urquiola, Emiliana design studio en Jasper Morrison. Zij waren verantwoordelijk voor het succes van vele Kettal collecties.

Gloster
kettal logo
kettal ontwerpers1

(U dient er rekening mee te houden dat wij niet het volledige assortiment in onze showroom hebben staan)

Onze merken

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info[at]vanvalderen.nl

 

MAGAZIJN/AFHALEN

Hees 4
5521 NV EERSEL
Nederland

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: 10.00 tot 17.30
Donderdag: 10.00 tot 17.30
Vrijdag: 10.00 tot 17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

Betalen2

ONS VOLGEN? LEUK...

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info@vanvalderen.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag tot vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

 

Pinnen ja graag_valderen

Protense webdesign

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur


SLUIT
CLOSE