Over ons

Wij zijn leverancier van exclusieve tuinmeubelen van internationale topmerken.

Van Valderen is exclusief leverancier van diverse topmerken tuinmeubelen. Vrijetijdsmeubilair uit toonaangevende collecties met internationale allure voor tuin, terras of overkapping. Onze tuinmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Aangevuld met parasols, verlichting en tuinaccessoires kunt u uw tuin, balkon of overkapping in de juiste sfeer brengen voor een zorgeloos genieten.

De bijzondere klasse van ontwerp en materialen en vooral het uitstekende zitcomfort kunt u zelf ervaren door een bezoek aan onze winkel in Eersel te brengen.

Historie

Van Valderen 1970 pand

1925

Van oorsprong is Van Valderen leverancier van  tuin- en parkmachines. In de zoektocht naar een nevenactiviteit is eind jaren zestig van de vorige eeuw een start gemaakt met tuinmeubelen. Naast de witgelakte beukenhouten meubelen van Herlag en Triconfort is al snel de teakhouten tuinmeubelcollectie van Barlow Tyrie geïntroduceerd. Exclusief tuinmeubilair van internationale allure van diversen  topmerken maken nog steeds deel uit van het assortiment. Allemaal uiterst comfortabel, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Het belangrijkste aan de tuinmeubelen is de kwaliteit van de gebruikte materialen want deze staat garant voor jarenlang buitenplezier.

2013

Sinds 2013 is Van Valderen verkoopagent van het merk OASIQ in de Benelux. OASIQ is een merk dat met zijn collecties die gebaseerd zijn op retro en vintage een schot midden in de roos van de huidige tijdsgeest is. De verschillende materialen zoals, teakhout, aluminium, RVS en rope vlechtwerk worden allemaal in de eigen fabriek in Thailand geproduceerd. Op een terrein van 12ha staan vier verschillende fabrieken die allemaal een eigen materiaal verwerken. Kijk op www.oasiq.com voor meer informatie over de collectie.

pand helvoirt

1965

Halverwege de jaren zestig van de vorige eeuw verhuist Van Valderen van Vught naar een nieuw pand aan De Dijk 6 te Helvoirt. Hier wordt de basis gelegd voor het huidge bedrijf Van Valderen Casual Living B.V. Naast de tuin en parkmachines wordt er namelijk een collectie exclusieve tuinmeubelen opgebouwd. Barlow Tyrie is hier de bekendste van. Van Valderen is in die tijd exclusief distributeur van diversen fabrikanten. Vanaf de jaren negentig van de vorige eeuw zijn deze collecties aangevuld met topmerken zoals Royal Botania, Kettal, Triconfort, Garpa, Dedon, Manutti, Glatz, Tuuci, etc. waarvan de meeste nog steeds belangrijke partners zijn. Eind jaren negentig wordt het bedrijf getroffen door brand. In het nieuwe pand, afgebeeld op de foto, worden vanaf 1998 alleen nog de verschillende tuinmeubel collecties verkocht.

oogenlust

2015

In 2015 verhuist Van Valderen zijn winkel naar Domein Oogenlust in Eersel. Hier zullen wij (onafhankelijk) met meerdere bedrijven in een prachtig pand dezelfde producten blijven aanbieden zoals u reeds 50 jaar van ons gewend bent. De verhuizing is ontstaan uit het veranderen van de markt en het niet meer voldoen van de locatie aan De Dijk. Winkelen is een belevenis geworden en door de kunst van Galerie Hans Persoon en de bloemen, planten, potten, accessoires, etc. van Oogenlust bieden wij deze beleving het gehele jaar door!

Showroom_eersel_valderen2
Showroom_eersel_valderen1
Showtuin_valderen_eersel
Showroom_eersel_valderen5
Showroom_eersel_valderen3
Showroom_vanvalderen_eersel

Wie wij zijn

Bas van Valderen


Bas is eigenaar van van Valderen Casual Living BV. Bas is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, verkoop in de showroom en projecten.

De meerwaarde van Van Valderen Casual Living

Vind uw eigen Buitenmoment bij Van Valderen Casual Living!

  • Van Valderen is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in tuinmeubelen, parasols en accessoires van internationale topmerken
  • Van Valderen is trendsettend en daarom vindt u bij ons altijd als eerste alle nieuwigheden in de markt
  • In een 600 m2 ruime showroom vindt u een gevarieerd aanbod in diverse prijsklassen
  • Onze showroom is goed bereikbaar en u parkeert recht voor de deur
  • Onze showroom is het gehele jaar geopend
  • U kunt rekenen op een professioneel advies voor de inrichting van uw terras, balkon of overkapping
  • Met een product van Van Valderen heeft u jarenlang plezier van uw aankoop
  • Bovendien kunt u verzekerd zijn van een uitstekende ‘after sales’ service
  • Wij leveren aan huis, op locatie en verzorgen het plaatsen en inrichten van uw meubilair

Projecten

Wij verzorgen totale projecten voor particulier, hotel, bedrijven of instellingen. Wij maken in samenwerking met onze opdrachtgever of architecten inrichtingsplannen van terras of serre inrichting met tuinmeubelen en parasols als zonwering. Wij adviseren graag over de mogelijkheden van het toepassen van onze topmerken die voor u geschikt zijn. Middels een plan en offerte kunnen wij u een totaalconcept presenteren.

Referenties:

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info[at]vanvalderen.nl

 

MAGAZIJN/AFHALEN

Hees 4
5521 NV EERSEL
Nederland

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: 10.00 tot 17.30
Donderdag: 10.00 tot 17.30
Vrijdag: 10.00 tot 17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

Betalen2

ONS VOLGEN? LEUK...

Valderen-Logo-ZWW

 

WINKEL/SHOWROOM

Hees 4e
5521 NV EERSEL

Tel: +31 (0)85- 1110301
E-mail: info@vanvalderen.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag tot vrijdag: 10.00-17.30
Zaterdag: 10.00-17.00

 

Pinnen ja graag_valderen

Protense webdesign

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur


SLUIT
CLOSE