Leveringsvoorwaarden

Het plezier dat u beleeft aan nieuw meubilair of accessoires begint op het moment van aankoop. Daarom streven wij ernaar uw bestelling zo gemakkelijk en ongecompliceerd mogelijk te laten verlopen, door u juist te informeren en uw bestelling professioneel af te leveren.

Onderstaand treft u een beknopte beschrijving van onze leveringsprocedures aan. Heeft u een speciaal verzoek waarvoor de informatie op deze pagina ontbreekt, laat ons dat dan weten door te e-mailen of te bellen. Wij zullen proberen een passende oplossing te vinden.

Voor aanvullende informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 085-1110301, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.30 uur.

Algemene levervoorwaarden
Op alle overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Voor een geprint exemplaar kunt u contact opnemen.

Idenditeit

Van Valderen Casual Living BV
Hees 4e (Domein Oogenlust)
5521 NV Eersel
Telefoon: +31 (0)85-1110301
Mail: info@vanvalderen.nl
KvK: 16039934

Orders
Nadat u uw bestelling geplaatst heeft wordt deze door ons schriftelijk bevestigd. Wij verzoeken u eventuele wijzigingen of onjuistheden binnen 5 dagen na ontvangst schriftelijk door te geven.

Prijzen
De vermelde prijzen zijn in euro inclusief 21% BTW en onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen. De juiste prijzen zullen op de orderbevestiging vermeld staan.

Levering en levertijden
Levering geschiedt franco huis in Nederland en Belgie, met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor bestellingen onder € 1000,- brengen wij vrachtkosten in rekening zoals vermeld op de orderbevestiging. U kunt de goederen ook zelf afhalen in ons magazijn. (Graag vooraf afspraak maken hiervoor)

Voor levering buiten Nederland zullen wij u vooraf een offerte sturen voor de vracht- en evt. bijkomende kosten. De leveringstermijnen zoals aangegeven op de orderbevestiging zullen zo veel als mogelijk in acht genomen worden. Mochten deze om wat voor reden dan ook niet haalbaar zijn, dan berichten wij u tijdig over de nieuwe afleverdatum.

Retourrecht
In Nederland geldt een wettelijk vastgestelde zichttermijn van 14 werkdagen. Binnen deze termijn heeft u het recht uw bestelling te retourneren, tenzij het speciaal voor u gemaakte of bestelde goederen betreft. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien het product onbeschadigd door ons ontvangen wordt en/of onbehandeld is. De rechtstreekse kosten van het terugzenden zijn voor uw rekening. Het aankoopbedrag wordt binnen 30 dagen na retour ontvangst aan u terugbetaald.

Betaling
De goederen dienen bij aflevering te worden betaald: contant of per pinautomaat. Voor bestellingen onder € 1000,- vindt levering plaats na ontvangst van uw betaling. Bij grotere bestellingen of voor speciaal voor u bestelde artikelen kunnen wij u om een aanbetaling van maximaal 50% vragen.

Montage
De goederen worden gemonteerd geleverd tenzij anders vermeld staat op uw orderbon.

Controle van uw bestelling
Wij verzoeken u uw bestelling bij ontvangst te controleren en ons per omgaande – maar minstens binnen 24 uur – op de hoogte te stellen, telefonisch of schriftelijk, van mogelijke beschadigingen of productiefouten. Eventueel begeleid met foto`s met datum voorzien. U kunt deze via ons contactformulier verzenden.

Uw adresgegevens
Wij zullen zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens omgaan en verzekeren u dat wij uw adresgegevens niet aan derden ter beschikking zullen stellen.

Disclaimer
Wij behouden ons het recht voor producten uit het assortiment te nemen, aan te passen en prijzen te wijzigen.

Copyright

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is Van Valderen Casual Living B.V. niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de informatie die aangeboden wordt op deze site of op sites waarnaar wordt verwezen. Aan de inhoud kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Voordat u handelt op basis van de geboden informatie, dient u deze eerst te verifiëren bij de aanbieder en naar de van toepassing zijn de voorwaarden te vragen. Prijzen en beschikbaarheid getoonde modellen onder voorbehoud.

Copyright © 2010-2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch