Barlow Tyrie

Engelse kwaliteit teakhouten tuinmeubelen!

Barlow Tyrie is een van de oudste fabrikanten van teakhouten tuinmeubelen. Het teakhout wat verwerkt in de tuinmeubelen is afkomstig van duurzaam beheerde plantages. Sinds 1970 heeft Van Valderen Casual Living het assortiment van Barlow Tyrie in haar collectie. Het assortiment bestaat uit zitbanken, stoelen, ligstoelen en tafels van teak hout en van gemengde materialen.

Barlow Tyrie is een toonaangevend merk op het gebied van teakhouten tuinmeubelen. Een merk dat staat voor de hoogste kwaliteitsnormen. De tuinmeubelen zijn ideaal voor naast het zwembad, maar ze zijn ook prima voor gebruik in uw tuin zonder zwembad. De meubelen zijn te combineren met de tuinmeubelen verwerkt met nieuwe materialen zoals RVS, textileen, glas, hpl. Barlow Tyrie heeft naast de teak collectie ook tuinmeubelen van andere materialen of gecombineerd. Kortom biedt Barlow Tyrie u een gevarieerde collectie aan.

Sinds enkele jaren verkoopt Barlow Tyrie ook tuinmeubel series van aluminium in combinatie met teak, gevlochten materiaal, stoffen materialen. Van eettafels tot loungebanken en relax stoelen. Alle deze tuinmeubelen uit deze collectie zijn prima te combineren met de bestaande teak houten meubelen.

Bekijk online catalogus
barlow
Barlow Tyrie Linear

Onze merken

 

Showroom

Hees 4e, 5521 NV EERSEL
Tel: +31 (0)85- 1110301
Mail: info@vanvalderen.nl

 

Logistiek/magazijn

Hees 4
5521 NV EERSEL
Nederland

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

 

Pinnen

Protense zeer klein

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur


Protense zeer klein