Bezorging en montage

U heeft een goede keuze gemaakt door bij van Valderen een aankoop te doen van tuinmeubelen of een parasol. Wij leveren deze graag GRATIS bij u thuis in Nederland en Belgie. (Let op, in sommige gevallen is levering niet gratis).

Montage:

Alle meubelen, parasols en accessoires worden gemonteerd en zonder verpakking bij u geleverd. Wij controleren voor levering alle producten op volledigheid, schades en werking. Mocht u toch iets ontdekken aan de door ons geleverde producten? meld dit dan binnen 24 uur na levering, eventueel met foto van schade of probleem.

Bezorging, levering:

Alle producten worden door eigen, externe transport gedaan. Onze bezorging is altijd inclusief plaatsing in de tuin, afvoeren van verpakkingsmateriaal. Wij nemen geen oude meubelen mee retour of doen aanpassingen aan terras, of elementen op het terras. U dient er zelf voor te zorgen dat de locatie en de weg ernaartoe vrij is van obstakels. Onze levering zijn uitsluitend op afspraak, wij zullen u daarom minimaal 24uur vooraf bellen voor het maken van een afspraak.

Bezorging van Valderen

Veelgestelde vragen

Ik ben geïnteresseerd in een product, ik zie het echter niet op jullie site?

Heeft U een bepaald product van een ander merk in gedachte, neemt u dan even contact met ons op. Waarschijnlijk is het product wat u zoekt leverbaar binnen onze collectie.

Bekijk collectie

Wanneer betaal ik de bestelde goederen?

U betaalt bij levering contant of per pinautomaat. Bij grotere bestellingen of speciaal voor u bestelde artikelen kunnen wij om een aanbetaling vragen. Voor bestellingen onder € 1000,00 vindt levering plaats na ontvangst van uw betaling.

 

Wat is de levertijd?

Op de orderbevestiging vindt u de datum waarop u de goederen kunt verwachten. Mocht deze leverdatum om wat voor reden dan ook niet haalbaar zijn, dan berichten wij u tijdig over de nieuwe afleverdatum. Houd u altijd rekening van een minimale levertijd van 2 weken.

 

Geven jullie ook garantie?

Al onze tuinmeubelen en parasols zijn A-merken. Op deze producten wordt door de leverancier/fabrikant garantie gegeven. Dit geldt voor materiaal en constructie bij normaal gebruik. en situaties. Dat deel of product dat vervangen dient te worden valt onder de garantie en zal in overleg met onze leverancier/fabrikant vervangen worden. U kunt hier uw verzoek indienen tot reparatie, garantie.

 

Kan ik de meubels en Parasols ergens bekijken?

Ja, een uitgebreide selectie van de collectie vindt u in onze showroom in Eersel (NB). De openingstijden zijn:

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

Uiteraard is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen (of wij bij u)

Let op: Hier hebben wij geen producten uit onze aanbiedingen staan, graag eerst telefonische contact hierover via 085-1110301.

 

Bezorgen of verzenden jullie ook?

Bezorgen:

Wij bezorgen binnen Nederland en Belgie met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor bestellingen onder € 1000,- kunnen vrachtkosten berekend worden. Deze zijn op de orderbevestiging vermeld. U kunt de meubels of parasols ook altijd zelf ophalen in onze magazijn te Eersel (op afspraak). Levering buiten Nederland en Belgie is eveneens mogelijk. Hiervoor gelden andere voorwaarden. Wij zullen wij u vooraf een offerte doen toekomen.

Verzending:

Wij verzenden binnen Nederland en Belgie. Per pakket worden verzendkosten a`€ 11,50 berekend. Indien levering op pallet of met koerier zullen de kosten op uw orderbevestiging vermeld staan.

Heeft u ook leveringsvoorwaarden?

Wij hebben leveringsvoorwaarden beschikbaar. Lees hier onze online algemene leveringsvoorwaarden.

 

Showroom

Hees 4e, 5521 NV EERSEL
Tel: +31 (0)85- 1110301
Mail: info@vanvalderen.nl

 

Logistiek/magazijn

Hees 4
5521 NV EERSEL
Nederland

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

 

Pinnen

Protense zeer klein

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur


Protense zeer klein