Tuin en parkbanken

Onze tuinbanken van teak behouden hun waarde!

Al tientallen jaren leveren wij banken in diverse soorten en maten voor tuinen en parken. Onze tuinbanken zijn volledig weerbestendig en veelal gemaakt van duurzaam teakhout. Met een teakhouten tuinbank van Van Valderen doet u een zeer solide investering voor vele jaren. Tuinbanken bieden wij aan in een grote diversiteit aan.

Een teakhouten tuinbank is een monument voor de tuin

Een tuinbank is voor iedere tuin of terras het perfecte object. Wij garanderen u vele jaren plezier van uw teakhouten tuinbank. Iedere dag als u naar buiten kijkt, staat daar die degelijke bank in weer en wind. Onverslijtbaar en altijd klaar om even lekker op te gaan zitten. Teakbanken vergrijzen naar gelang de leeftijd. Wij raden u aan uw bank jaarlijks na reiniging met een teakbeschermer te behandelen. Het mogelijk om een bijpassend kussen of hoes te bestellen.

Banken met tekst

Het is mogelijk om u teakbank te voorzien van een naamplaatje of inscriptie in de bank. Lees hier meer informatie.

Overige assortiment aan banken

Naast een collectie aan teakbanken kunnen wij ook banken aanbieden met (outdoor) stoffen in een aluminium of RVS frame. Deze buitenbanken zijn van hoogwaardig materiaal geproduceerd zodat ze geschikt zijn voor buitengebruik, onder overkapping of serre. In sommige gevallen is gebruik in interieur ook mogelijk. Het gebruik van stoffen, textileen of batyleen is geen modetrend meer door een jarenlange doorontwikkeling. Deze materialen worden reeds door vele tuinmeubel leverancier overgenomen tijdens de ontwerp en ontwikkel fases van de tuinmeubelen.

barlow tyrie felsted
Royal botania Zenhit
Gloster Grid lounge

 

Showroom

Hees 4e, 5521 NV EERSEL
Tel: +31 (0)85- 1110301
Mail: info@vanvalderen.nl

 

Logistiek/magazijn

Hees 4
5521 NV EERSEL
Nederland

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

 

Pinnen

Protense zeer klein

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur


Protense zeer klein