Ligbedden

Op vakantie op uw eigen ligbed!

Zonnebaden op een van onze ligbedden voelt als een korte vakantie aan de Mediterranee. Op onze ligbedden denkt u aan witte stranden, strak blauwe lucht en een relaxte omgeving.

Ligbedden maken het leven extra comfortabel

De meeste ligbedden hebben een verstelbare rug, of inzakkend zitgedeelte. Met deze bedden kunt u lezen, loungen of languit liggen in de zon. Sommige bedden hebben ook nog een verstelbaar voetstuk, waarmee het comfort nog groter wordt. Het lig gedeelte van een ligbed kan gemaakt zijn van textileen, teak of kunststof zacht materiaal. Bij een teak gedeelte is het noodzakelijk een bijpassend kussen te kopen. 80% van onze ligbedden zijn voorzien van losse of ingebouwde wielen om zo uw bed makkelijk te verzetten.

Alle ligbedden zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en kenmerken zich door groot gebruiksgemak. Ligbedden kennen wij in vele varianten combinaties van materialen, van teakhout, roestvrij staal, coating staat, wicker en textileen. Combinaties en kleuren zijn eindeloos mogelijk, uw droombed hebben wij zeker in onze collectie. Een bijzettafeltjes zorgt ervoor dat de zomer cocktail goed blijft staan.

Kussens

U ligbed voorzien van een kussen? Dat kan. Veel merken leveren bij hun ligbed op maat gemaakte all weather kussens in diversen kleuren. All weather kussen zijn bestand tegen een vocht en zullen snel drogen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw kussen. Hebben wij geen standaard kussen voor uw ligbed? Via onze partner leveren wij ook maatkussens in diversen kleuren welke u vooraf kunt kiezen uit onze stalenmap. (houd u wel rekening met een levertijd van 6 weken hiervoor)

Oasiq sandur ligbed
Royal Botania ninix ligbed

Ligbedden collectie

 

Showroom

Hees 4e, 5521 NV EERSEL
Tel: +31 (0)85- 1110301
Mail: info@vanvalderen.nl

 

Logistiek/magazijn

Hees 4
5521 NV EERSEL
Nederland

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

 

Pinnen

Protense zeer klein

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur


Protense zeer klein