Buitenverwarming

Verleng uw avonden met buitenverwarming!

Heatsail – Dome®

Dome® is een outdoor designverlichting mét verwarmingselement voor uw tuin of terras.

Met een simpele druk op de knop zorgt de Dome® voor een aangenaam licht en/of een heerlijke warmte dankzij de onzichtbare infraroodstralen, vergelijkbaar met het tintelende gevoel van zonnestralen op uw huid.

U kunt de Dome® aansturen via een centrale bediening of via een RF-afstandsbediening, dus geen gedoe meer zoals met een terrasverwarmer op gas.

De Dome® is beschikbaar in alle RAL-kleuren en te verkrijgen als staanlamp of pendelend armatuur.

Een 100% Belgisch product met een tijdloze vormgeving, state-of-the-art en zo goed als onderhoudsvrij. Dome by Heatsail, een stijlvolle combinatie van een lamp en geavanceerde ‘ver- infrarood’ straler.

Heatstrip

Heatstrip heeft een lange succesvolle historie opgebouwd op het gebied van terrasverwarming. Sinds 1976 staat Heatstrip bekend als een van de grootste gasgrill en terrasverwarming fabrikanten ter wereld en is een erkend leverancier van diverse terrasverwarming.

U kent het vast, na een mooie zomerdag tot laat in de avond buiten zitten eten, lounge of relaxen met vrienden. Toch rond 21:00 heeft u last van de avonddauw en komt er een koude rilling over uw rug. De terrasverwarming van Heatstrip heeft een passende oplossing hiervoor die met een prima design aan u muur, overkapping of in uw serre kan worden geplaatst. Heatstrip is betaalbaar en hoogwaardig in kwaliteit. Voor de terrasverwarming kennen we twee verschillende soorten van verwarming, infrarood verwarming en gasverwarming. Met deze buitenverwarmingen verlengt u het buiten genieten op de zo fijne zomeravonden. Tegenwoordige design van buitenverwarmingen passen goed bij iedere woonomgeving en tuin. Het is raadzaam om u vooraf goed te laten informeren over de mogelijkheden en soorten verwarming, u kunt dan altijd de nodige voorbereidingen treffen.

Buitenhaard Garpa

De haard is uitgerust met een RVS aslade en een opslag voor hout. Rubberen rollers en een thermisch geïsoleerde rail op zijn rug maken het de tuinhaard makkelijk te verplaatsen. Een draaibaar en in hoogte verstelbare grillrooster van roestvrij staal.

Een vonkenvanger aan de brede uitlaatpijp die betrouwbaar beschermt tegen vonken en houdt de regen. buiten, een draaideur is ook verkrijgbaar.

De tuinhaard heeft een hoogte van 2,25 m en een diameter van 70 cm, hij weegt 75 kg.

Aangezien de inwendige bekleding is bestand tegen weersinvloeden en verwarming moeten ze toch worden vervangen na een bepaalde periode.

Kies de juiste buitenverwarming

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Om onze zomeravonden zo aangenaam mogelijk te maken creëren wij allerlei ruimtes in de tuin die hieraan kunnen bijdragen. Een ruim terras met overkapping, serre of tuinkamer zijn veel voorkomende overkappingen. Nu zal in bepaalde periode in het jaar toch te koud zijn om buiten te blijven zitten. Gelukkig zijn er producten in de markt die u avond kunnen verlengen door een aangename warmte. Deze aanbieders bieden verschillende soorten producten aan die alle een verschillende vorm van warmte afgeven.

  • Infrarood warmtestraler – een rood opgloeiende warmtelamp. leverbaar in diversen afmetingen en wattage. Verwarmt snel iedere buitenruimte, eventueel met afstandbediening leverbaar.
  • Straalverwarming – kleurloze verwarming, werkt ook als een verwarming, zal de ruimte geleidelijk verwarmen. Leverbaar in diversen lengte en wattage voor de verschillende ruimtes.
  • Hangend, vrijstaand – De hangende verwamingslampen zijn toepasbaar als hangend of ingebouwd in uw plafon. De Dome® is een vrijstaande infraroodlamp met een verrijdbare verzwaarde voet. De Dome® is eveneens als hangend model leverbaar.
  • Accessoires – De verwamingslampen zijn leverbaar met ingebouwde verlichting, radio of een afstandbediening voor het aan/uit schakelen.

Onze producten

 

Showroom

Hees 4e, 5521 NV EERSEL
Tel: +31 (0)85- 1110301
Mail: info@vanvalderen.nl

 

Logistiek/magazijn

Hees 4
5521 NV EERSEL
Nederland

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

 

Pinnen

Protense zeer klein

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur


Protense zeer klein