Accessoires

Eigentijdse accessoires voor interieur en tuin!

In onze showroom verkopen wij tal van accessoires voor interieur en tuin van hoogwaardige kwaliteit. Onze accessoires stralen een exclusieve uitstraling uit of zijn praktisch en duurzaam ontwikkeld. Met accessoires kunnen wij interieur en tuin meer sfeer geven wat zal bijdragen aan een prettige leefomgeving of uw unieke buitenmoment.

Dutchdeluxes

DutchDeluxes is een Nederlands merk dat bijzondere en unieke producten op de markt brengt, welk origineel, kwalitatief en luxe van aard zijn. DutchDeluxes is een must have voor een ieder die van genieten en stijl houdt. In het assortiment van Dutchdeluxes zitten broodplanken, serveerplateau`s, lederen schots, oven handschoenen. Alle producten zijn leverbaar in diversen kleuren en maatvoeringen.

RiZZ deurmatten

RiZZ heeft een ongekende afname van vuil inloop. Een doordachte vormgeving die functionaliteit en esthetiek combineert. Bijna geen onderhoud dankzij het open borstelprofiel en een verzorgde entree die opvallend onopvallend is. Kwaliteit en duurzaamheid door het gebruik van alleen de beste materialen en 7 decennia ervaring in borsteltechniek. Een RiZZ deurmat scheelt 80 procent vuil inloop.

All weather kussen

U tuinmeubelen voorzien van comfortabele losse kussens met outdoor kwaliteit? Dat kan, via onze leverancier o.a. Royal botania kunnen wij diversen verschillende maten, kleuren en kwaliteiten leveren. All weather kussen zijn uniek en gemaakt om buiten te laten liggen. Door de speciale vulling loopt het water er snel doorheen en zijn ze snel weer droog. U hoeft dus niet elke keer als u thuis weggaat uw kussens uit uw set te halen. Een onverwachte regenbui is geen enkel probleem. Praktisch en uw set ziet er altijd mooi uit, bovendien kunt u het hele jaar genieten van uw tuinkussens.

Herrenhaus kussenkisten

Met een Herrenhaus kussenkist hoeft u niet meer met de kussens heen en weer te slepen. Een fraai design, goede kwaliteit materiaal en leverbaar in diversen afmetingen en voor allerlei toepassingen geschikt zijn de buitenkisten, kasten van Herrenhaus.

Eenvoudig de deksel openen en u voor u ligt alles wat u nodig hebt om uw tuinmeubels te voorzien van mooie en comfortabele kussens. De Herrenhaus kist is leverbaar in iedere gewenste kleur, passend bij uw meubels. De Herrenhaus kist heeft een constructie die, ook bij een zware regenbui, geen water doorlaat. Luchtsleuven zorgen ervoor dat er voldoende zuurstof in de kist komt zodat uw kussens niet verstikken.

Serax serviezen

De serax serviezen met hun vernieuwde stijlen en materialen vormen een uniek en gediversifieerd assortiment. De creaties zijn van nationale en internationale ontwerpers. De serviezen van Serax in combinatie met andere mooie accessoires maken uw gedekte tafel een feest voor  het oog.

Dutch-Deluxes-snijplanken
Royal botania kussen
rizz deurmat teak
herrenhaus kussenkist
serax sfeerfoto

 

Showroom

Hees 4e, 5521 NV EERSEL
Tel: +31 (0)85- 1110301
Mail: info@vanvalderen.nl

 

Logistiek/magazijn

Hees 4
5521 NV EERSEL
Nederland

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

 

Pinnen

Protense zeer klein

 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur


Protense zeer klein